Mi smo Đurđica i Željko Mesarić a naš OPG  smješten je u Velikom Bukovcu, mjestu koje je 10 kilometara udaljeno od Ludbrega. Naša samostalna proizvodnja krenula je 2000. godine a i prije toga smo odrastali uz cvijeće jer su naši roditelji bili posvećeni biljnoj proizvodnji.  Na početku tog puta, sve što bismo zaradili ulagali smo u modernizaciju i povećanje proizvodnje tako da danas imamo 5000 m² zatvorenog grijanog prostora i još 10000 m² vanjskog uzgojnog prostora.

Primarno se bavimo uzgojem cvijeća a tokom cijele godine proizvedemo preko sto različitih vrsta. U proljeće su najzastupljeniji jaglaci, pelargonije, surfinije, begonije, tagetes, vodenike, bakope i dr. Od ostalih vrsta koje se prodaju u drugim dijelovima godine najznačajnije su maćuhice, krizanteme, ciklame, božićne zvijezde.

Uz cvijeće bitan dio proizvodnje nam je začinsko bilje (bosiljak, menta, origano, peršin i dr.) i uzgoj presadnica povrća (rajčica, paprika, kupus, salata…)

U našoj proizvodnji najvažnija nam je KVALITETA biljaka koje proizvedemo a samim tim i zadovoljstvo naših  mnogobrojnih kupaca diljem Hrvatske.

Prodaja naših proizvoda odvija se putem maloprodaje i veleprodaje.

Jedan dio proizvodnje prodajemo na tržnicama Dolac i Špansko u Zagrebu, na brojnim sajmovima po cijeloj državi i preko vrtnih centara. Drugi dio prodajemo preko tvrtke Tres-M-Flos d.o.o. koju smo osnovali s još nekoliko proizvođača kako bi zajednički plasirali robu u trgovačke lance.

Kao novi iskorak u načinu prodaje naših proizvoda otvorili smo online trgovinu kako bi bili u korak s modernim tehnologijama i kako bi naše biljke došle do što većeg broja ljudi.